TRANSPORT GRATUIT la comenzile peste 500 lei.

Despre noi

Din dragoste pentru tradiție...

Lunga și prolifica perioadă petrecută în slujba jocului popular românesc a cristalizat o frumoasă dorință, aceea ca iubirea pentru tradiții să se contureze și în nobila sferă a creației de costume populare.

În acest chip, în anul 2017, am pus bazele unei frumoase și salutare afaceri de familie întru desăvârșirea pasiunii pentru folclor.

Pătrunderea în acest domeniu al creației a ajuns fără zăbavă la inimile noastre și, implicit, ale clienților noștri care provin atât din ariile cele mai diverse, cât – mai ales – din rândul ansamblurilor folclorice profesioniste și de amatori.

O afacere din suflet de român

Negreșit, ampla experiență a cunoașterii tradițiilor și zonelor etno-foclorice este atuul nostru în relația cu clienții și în realizarea impecabilă a produsul finit.

Astfel că atenția și îndrumarea pe care le acordăm clienților noștri ne fac sa abordăm această activitate într-o manieră foarte autentică și eterogenă. 

Vă asteptam sa ne fiti alături în acest periplu al costumelor populare autentice traditionale, dar și inovative – o afacere din suflet de român – Arinda Tailor!