TRANSPORT GRATUIT la comenzile peste 500 lei.

Retur produse

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un bun sau sa renunte la un serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare, exceptie facand produsele handemade, realizate pe comanda pentru cumparator.

Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui bun sau renuntare la un serviciu expira in termen de 14 zile de la:
– ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului bun – in cazul in care cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua in care cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului bun sau a ultimei piese – in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese.

In cazul in care cumparatorul decide sa se retraga din contract, acesta va contacta vanzatorul, dupa cum urmeaza:

In cazul in care comanda este achitata, vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii vanzatorului de catre cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
– pentru comenzile achitate cu card online – prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
– pentru comenzile achitate cu ramburs – prin virament bancar.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi bunurile (se va lua data cea mai recenta).